Sluispolder is de naam van de meest smaakmakende golf & padelbaan! Naast 27 uitdagende holes en 2 padelbanen, staat Sluispolder bekend om haar enthousiaste team, het sfeervolle clubhuis en de uitgebreide faciliteiten.

Sluispolder betekent plezier in Sport & Culinair. Voor golfers een mooie polderbaan met interessante holes, voor padelspelers 2 mooie padelbanen. Een golfschool met specialisten op elk gebied van de swing én voor elk niveau. Een padelschool om alle spelers de fijne kneepjes te leren. De golf-jeugdopleiding is de grootste én meest gezellige van Noord Holland. De FAB friday is de zeer succesvolle ochtend voor de (startende) Golf Vrouw én straks een gezellige vrouwen padel ochtend. Een uitgebreide shop met ervaren professionals die van eerlijk advies voorzien voor golfclubs, padelrackets mooie & technische golfkleding, golf-& padelballen en accessoires die bij jou, je swing, slag en budget passen. 

Het clubhuis is met haar gastvrije team en het heerlijke terras op het zuiden ‘the place to be’! Voor een cappuccino met een appeltaartje, maar ook dé plek voor events, jubilarissen, business diners, kookworkshops, golf- of padelclinics en ook populair als trouwlocatie & vergaderingen. Kom genieten van de gastvrijheid en het groen van Sluispolder. 

Vereniging

Sluispolder is homecourse van de gezellige Noordhollandse Golfclub, de sportvereniging waar met veel plezier gespeeld wordt door leden van het eerste uur, nieuwe leden, jeugd, vrouwen & mannen. De vereniging is er voor alle golfers;  lage, midden, hoge en aankomende handicapspelers.

Elke week vinden de sportieve wekelijkse activiteiten plaats. Veel van deze wedstrijden vinden (in het seizoen) op vaste tijdstippen plaats. Daarnaast worden er bijzondere wedstrijden georganiseerd en is er elk jaar een feestelijke Golfweek! En je kan natuurlijk ook met eigen vaste golfmaten een ronde spelen op een zelf gekozen moment. 

Tijdens deze gezellige bijeenkomsten leer je snel de leden kennen en het is voor velen dan ook een 'home away from home'. 

Nieuw in golf of in de buurt? Dan zorgt Esther Haarman - de Golf Relatie Manager met plezier voor een goede instroom. 

Naast speelrecht op golfbaan Sluispolder, ontvangt u als lid nog vele anderen voordelen:

Sluispolder

golfbaan Sluispolder is in 1983 opgericht en in drie fases aangelegd, de eerste aangelegde holes zijn de negen holes die nu hole 10 t/m 18 zijn. De tweede negen holes zijn nu hole 1 t/m 9, en vervolgens de par 3 baan. In 2023 zijn twee fonkelnieuwe padelbanen aangelegd.

Sluispolder is van een particuliere eigenaar met een rijke historie in de gastvrijheidsindstrie, dat merk je dan ook direct als je onze gast bent. We doen er alles aan om JOU een mooie dag te bezorgen. En die 'wij' is een enthousiast team van ongeveer 50 medewerkers (Sluisies) die zich vol passie elke dag weer inzetten voor de gasten en elkaar. 

Naast PLEZIER, zijn respect & duurzaamheid belangrijke pijlers op Sluispolder. Respect voor elkaar & de natuur. Een duurzaam beleid, zodat we goed voor de natuur, de gasten & de medewerkers kunnen zorgen, nu en ook in de toekomst. Wat wij bovendien zeer belangrijk vinden is dat iedereen zich hier welkom en veilig voelt, zowel gasten als medewerkers.

Om het plezier op de golfbaan zo groot mogelijk te houden voor iedereen, vragen we alle golfers 'Ready Golf' te spelen. Om goede aansluiting met de flight vóór je te houden (net als het leven, blijven we graag vooruit kijken in plaats van achterom). Plaggen terug te leggen, bunkers goed aan te harken én de pitchmarks te repareren. Zo houden we het samen voor iedereen leuk.

Om het plezier op de padelbaan zo groot mogelijk te houden, vragen we alle padellers om zich aan de gereserveerde tijden te houden, de baan netjes te houden en rekening te houden met andere bezoekers als ze hun blijdschap tonen bij een mooie rally of punt.

De gedreven greenkeepers doen hun uiterste best om iedereen een plezierige golfronde te bezorgen. Vanzelfsprekend is voor ons om rekening met hen te houden. De greenkeepers hebben in de baan altijd voorrang. Wanneer baanpersoneel binnen speelbereik plus voorzichtigheidsmarge is, wacht dan even met slaan. De greenkeeper zal zo snel als - voor hem en de werkzaamheden mogelijk - aan de kant gaan en een teken van doorspelen geven.

Hetzelfde geldt voor marshals, zij zijn de gastvrouw- en heer van Sluispolder buiten, op en rond de baan. Ze zorgen voor goede doorstroming in de baan en controleren of golfers de pitchfork regelmatig zijn werk laten doen of vragen een plag terug te leggen. Zij kijken of de padellers een tijd geboekt hebben en de court netjes houden.

Op Sluispolder zijn we blij als jij, onze gast, blij is. Graag horen wij dan ook advies om een en ander nog plezieriger te maken, suggesties zijn van harte welkom!


Over de Noordhollandse Golfclub

Sluispolder is homecourse van de gezellige Noordhollandse Golfclub, de sportvereniging waar met veel plezier gespeeld wordt door leden van het eerste uur, nieuwe leden, jeugd, vrouwen & mannen. De vereniging is er voor alle golfers;  lage, midden, hoge en aankomende handicapspelers.

Elke week vinden de sportieve wekelijkse activiteiten plaats. Veel van deze wedstrijden vinden (in het seizoen) op vaste tijdstippen plaats. Daarnaast worden er bijzondere wedstrijden georganiseerd en is er elk jaar een feestelijke Golfweek! En je kan natuurlijk ook met eigen vaste golfmaten een ronde spelen op een zelf gekozen moment. 

Tijdens deze gezellige bijeenkomsten leer je snel de leden kennen en het is voor velen dan ook een 'home away from home'. 

Nieuw in golf of in de buurt? Dan zorgt Esther Haarman - de Golf Relatie Manager met plezier voor een goede instroom. 

Naast speelrecht op golfbaan Sluispolder, ontvangt u als lid nog vele anderen voordelen:

  • Gereduceerde greenfee's op alle NHGolft banen en de Samenwerkende Banen NL (12 banen in het hele land)
  • Altijd een buggy gebruiken voor maar 15,- per ronde
  • Voorrang op het gebruik van een locker
  • Heel veel gezelligheid in de club!

De Noordhollandse Golfclub is een golfsportvereniging die voor de leden veel gezelligheid & sportiviteit brengt voor de vele leden: die van het eerste uur, maar ook nieuwe leden en jeugd. De vereniging is er voor alle golfers; oud, jong, vrouw, man, sportieve, recreatieve spelers, met lage, hoge of aankomende golfhandicap.

Elke week vinden er sportieve wekelijkse activiteiten plaats. Die worden oa georganiseerd door de vele leuke en actieve leden, die achter de inschrijftafel zitten en bij speciale gelegenheden er een feest van maken. Denk aan een Prinsjesdag, een Oranjetrofee, een Kliekjeswedstrijd of een Boerenkoolwedstrijd. 

Veel van deze wedstrijden vinden (in het seizoen) op vaste tijdstippen plaats. Daarnaast worden er bijzondere wedstrijden georganiseerd en is er elk jaar een feestelijke Golfweek! En je kunt natuurlijk ook met eigen vaste golfmaten een ronde spelen op een zelf gekozen moment. 

De vereniging is ook ambitieus en competitief en doet met 15 teams mee aan de NGF competitie.

De vereniging wordt geleid door een bestuur en ondersteund door een groot aantal commissies, vrijwilligers en een secretariaat. Informatie over lidmaatschappen hieronder. 

Nieuw in golf of in de buurt? Dan zorgt Esther Haarman - de Golf Relatie Manager met plezier voor een goede instroom. Bel naar 072 5111555 of mail naar secretariaat@denoordhollandsegolfclub.nl

Info over lid worden

Ga naar Sportieve wekelijkse activiteiten

Informatie voor de leden

 

Jeugd geeft toekomst!

...dat is het motto van Sluispolder. We verwelkomen alle youngsters dan ook graag met een aantrekkelijk tarief. Alle golfende kinderen tot 18 jaar betalen 15,- voor 9 holes en 20,- voor 18 holes. Op de par 3 spelen kinderen voor maar 7,50 onbeperkt, het hele jaar door.

De smaak te pakken?! Denk aan een jeugdlidmaatschap:

Lekker buiten spelen én leren golfen tegelijk, dat is toch het leukste wat er is! En dat is precies wat de vele leuke kinderen op Sluispolder elke zondagochtend doen. Vanaf 6 jaar zijn kinderen welkom om lekker te bewegen en spelenderwijs te leren golfen. De nadruk ligt op samen plezier maken en motorisch groeien. De golfbeweging wordt in stukjes aangeleerd, waarbij de nadruk niet op de techniek ligt, om te zorgen dat het plezier groot blijft.

Om 9:00 uur starten de mini's van 6 tot ongeveer 8 jaar. Daarna om 10:00 uur een groep kinderen die na een uur golfles ook nog onder begeleiding van gezellige golfcoaches de par 3 baan gaan lopen. Om 11:00 uur start de laatste groep van kinderen vanaf ongeveer 14 jaar. 

Daarnaast is er voor de oudere kinderen ook nog een Topclass op de woensdagmiddag, waardoor hun golfskills nog sneller verbeteren. En een privéles is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn selectie- & competitietrainingen voor de kinderen die daaraan mee kunnen en willen doen. 

Mocht je zelf de smaak te pakken krijgen: op zondagochtend worden er ook groepslessen voor de ouders gegeven!

Gedurende het jaar zijn er ook gezellige wedstrijden én de grote favoriet van alle kinderen, een jeugdkamp én als jaarafsluiting het bowlinguitje! Dus naast golf, veel plezier...

Sluispolder is trots te vermelden dat het ook een RTC is, een Regionaal Training Center, wat betekent dat de golftalenten uit de regio op regelmatige basis van elkaar leren en met elkaar golfen en spelen.

Wanneer je meer informatie wilt of je wilt je kind opgeven voor een proefles, neem contact op via jeugdnhgc@gmail.com. Bellen met golfbaan Sluispolder kan natuurlijk ook altijd: (072) 5111555.

Golfvrouwen nemen een bijzondere plaats in op Sluispolder! Vrouwen vormen vaak een minderheid op de golfbaan en omdat balans altijd plezier brengt, besloten we daar werk van te maken. Zo ontstond in 2014 de FAB Friday! Een FABULOUS start van de FRIDAY... 

Elke vrijdagochtend start om 9:00 uur een ronde over de baan van één uur onder begeleiding van een professional en een aantal Sluispolder-medewerkers (vrouwen natuurlijk). In dat uur wordt een aantal holes gelopen en geven de begeleiders tips & tricks in de baan. Voor de startende golfvrouw een perfecte kennismaking met de baan, in een veilige omgeving, zonder haast. Voor de al golfende Fabulous vrouw een handig uur om nog meer vooruitgang te boeken in de baan.

Na dit uur serveert Sluispolder de taart bij de koffie! Daarna start Yannick om 10:30 uur met een golfles. Ieder week is er een ander thema, waardoor de les voor zowel de beginnende als de ervaren golfer uitdagend blijft. Elk kwartaal is er bovendien een 6-holes wedstrijd, waarbij teams leuke prijzen kunnen winnen. Elke kwartaal wordt een leuk nieuw programma gepresenteerd. 

De FAB Friday is de perfecte kennismaking met golf & Sluispolder en is voor de startende én voor de meer ervaren golfers hartstikke gezellig! Deelnemen kan voor 15,- per keer, 45,- voor een 4-rittenkaart of 110,- voor een 10-rittenkaart. Vrijheid blijheid is een belangrijk onderdeel van de FAB. Je mag komen zo vaak als je wilt, en dus ook zo onregelmatig als je wilt. Alleen de wedstrijden, alleen een les of juist alleen de baan lopen. Eén keer per maand of elke week, het maakt niet uit! 

Meer informatie is verkrijgbaar bij Tamara via events@sluispolder.nl. Klik hier voor het meest actuele programma voor april tot en met juni 2023! 

Daarnaast is het misschien leuk te weten dat binnen het team Sluispolder er ook gelijkheid is tussen mannen en vrouwen. We hebben een evenwichtige verdeling man - vrouw zowel in het hele team als in binnen de afdelingshoofden. Wij geloven dat dat de werksfeer en de balans ten goede komt.


Welkom op Sluispolder.nl!
Cookies: niet alleen in het clubhuis, maar ook online vindt u cookies op Sluispolder. Met de cookies op de site analyseren we het verkeer op de site & zorgen dat deze voor u optimaal functioneert. Als u de cookies accepteert, klik dan akkoord. Meer weten? Dat kan natuurlijk, kijk dan hier op ons cookie beleid en de privacyverklaring.