Golf- & Padel les

Golf-les: 

Van beginners die willen genieten van golf tot ervaren golfers met lage handicaps en veel ambitie, bij golfschool Sluispolder ben je aan het goede adres! Wil je samen oefenen, trainen of je gehele swing aanpassen? Lessen kan bij Sluispolder in privé- en/of groepslessen, zowel voor jezelf en met je vrienden of familie, maar ook als bedrijf.

Voor groepslessen & cursussen, klik hier

Voor jeugdlessen, klik hier

Voor privélessen, klik hier

Voor een eenmalige superleuke kennismaking met golf met je familie, vrienden of bedrijf, klik hier

De professionals van Sluispolder werken met een online lesagenda, hier kun je rechtstreeks in de agenda van de professional een les inboeken.
Ook onze Golf Relatie Manager, Esther Haarman helpt je graag op weg om de juiste professional & het juiste lespakket voor je samen te stellen aan de hand van JOUW wensen. Zij is bereikbaar via 072 5111555 of mail via golfschool@sluispolder.nl.

Padel-les:

De professionele én kampioenen van PotjePadel geven met veel plezier de padellessen op Sluispolder.  Als padelschool staan zij voor passie, plezier en verbondenheid. Samen met de trainers willen wij ervoor zorgen dat padel nog meer op de kaart komt in Noord Holland. Dat kan zijn een 4-weekse introductie OF een reeks van 9 of 18 lessen. Wil je een les boeken, dan kan dat via deze LINK. Je schrijft direct bij PotjePadel in. Je kan inschrijven met een of meer vrienden, maar ook alleen, zij zoeken dan leuke sport-maten voor je. Afhankelijk van de wensen gaan zij aan de slag om jou de beste passende tijd te geven. Je krijgt bij deze pro's in ieder geval altijd de beste les!

De leden van de Noordhollandse golfclub krijgen een aantrekkelijk starttarief!

Bekijk hieronder onze cursussen, clinics & specials. Of zie onze Facebook pagina of Blogs voor alle leuke golfschool-activiteiten

Leren, Spelen en Plezier!

Golfen moet je ervaren én vooral doen. Daarom zorgt de golfschool voor lessen waar iedereen - starter of ervaren - direct mee aan de swing kan!
Dat kan via groeplessen waar je je voor in kan schrijven of via een cursus. Nog nooit gegolfd? Laat het snel weten en plan een proefles of kennismakingsclinic via Probeer Golf.

Begin met een startersles of start gelijk met de 7-weekse Golfstart cursus. Voor slechts 99,- 7 weken achter elkaar op een vaste dag & tijd.
Al een meer ervaren golfer? Doe mee aan de themalessen in gezellige golfgroepslessen. Kijk hieronder voor meer informatie of mail remko@sluispolder.nl, ook voor inschrijven!

Baanpermissiecursus (Golfstart) 7 lessen* l 109,-
Tijdens deze cursus zal de enthousiaste golfprofessional van golfschool Sluispolder je alles vertellen over de swing, chip, put, bunkerslag én je gaat gelijk de par-3 baan zelf op. Je krijgt 7 golflessen van 45 minuten. Omdat onze professionals van aandacht geven houden, worden er tussen de 3 en 6 golfers per cursus ingedeeld. Na deze cursus kun je zelfstandig een ronde lopen, weet je wat je kan oefenen en ontvang je je baanpermissie! Na deze Golfstart cursus, overlegt de professional met plezier hoe je je golfcarrière gaat vervolgen: een opvolgende cursus, losse leskaart lessen of privéles. Er zijn veel manieren om een het golfresultaat te behalen zoals jij wilt!  

Klik HIER voor exacte startdata!

Women's Golfcursus l 8 lessen l 189.- (incl. koffie en taart & een 9 holes greenfeevoucher)
Speciaal voor alle leuke vrouwen bieden we een golfcursus vol sportiviteit & fun! Het programma bestaat uit 8 weken golfles & gezelligheid. De les duurt 2 uur inclusief een gezellig moment voor koffie & taart! Na 8 weken, ben je klaar om de baan in te gaan! Om iedereen alle aandacht te geven, is er plek voor maximaal 8 vrouwen per groep. Je kan alleen komen - tijdens de lessen ontmoet je leuke golfmaatjes - of kom samen met vriendinnen. Mail voor de Startdata naar events@sluispolder.nl

Inlooplessen 1 of 4 lessen* 20,- of 49,-
Wel golfles, maar niet gelijk vastleggen aan een cursus of op wisselende tijdstippen /dagen? Dan zijn de inlooplessen je op het lijf geschreven. Gewoon een keertje meedoen met een groepsles of 4x voor wat meer ervaring. Met een baanpermissie op zak, heb je de basis om met deze lessen op een laagdrempelige manier door te gaan je techniek te verbeteren! De lessen duren 45 minuten en er doen maximaal 6 golfers mee.

Handicap 54 cursus l 7 lessen* l 109,-
Tijdens deze cursus zal je golfprofessional je verder brengen naar een officiële handicap. De cursus bestaat ook weer uit 6 golflessen van 45 min & een baanles. Omdat onze professionals van aandacht geven houden, worden maximaal 4 golfers per cursus ingedeeld. Met je baanpermissie kun je ook zelf oefenen in de grote baan, je bereid je voor op het regelexamen (theorie) en ondertussen ga je verder met de swing, chip, put, bunkerslag om deze slagen echt onder de knie te krijgen! Na deze cursus ben je klaar om de grote baan te spelen om de felbegeerde 1e Qualifying kaart voor je handicap te scoren! Deze cursus is uit te breiden met een leerzame theorieles & het regelexamen voor 49,- per persoon.

Verbeter je handicap met les-activiteiten l rittenkaart of losse lessen v.a. 11,- per les*
De golfschool organiseert vele leuke les-activiteiten! De hele week zijn er elke dag meerdere groepslessen waar je op in kunt schrijven. Elke les heeft een thema én de lessen zijn op niveau ingedeeld (Starter | Handicap) en om het zo makkelijk mogelijk te maken goed te kiezen. Je kan jezelf inschrijven via de online agenda lesactiviteiten.  Je kan net zoveel en zo vaak meedoen als je wilt! De strippenkaarten zijn geldig 31 december van het jaar van aanschaf (speciale acties uitgesloten) en te koop bij de receptie of mail naar remko@sluispolder.nl.

De lessen duren allemaal 45 minuten. Om iedere golfer goede aandacht te geven, kunnen maximaal 6 golfers zich inschrijven. En dan de ballen en de clubs? ALLE lessen zijn exclusief oefenballen - een 'ballensleutel' is verkrijgbaar in de golfshop of pin elke keer bij de automaat op de Driving Range (afslagplaats). Golfclubs zijn wel inbegrepen bij de lessen.

Vragen over de les-activiteiten? Neem contact op met remko@sluispolder.nl of bel 072-5111555 en vraag naar Remko of Esther.

Professionals op Sluispolder

De professionals van Sluispolder werken met een online lesagenda. Als je op de naam klikt kom je rechtstreeks in de persoonlijke agenda van golfschool Sluispolder.
Natuurlijk helpen we je ook graag, bel dan naar 072 5111555 of mail naar golfschool@sluispolder.nl, dan krijg je snel bericht.
Voor een instructie hoe met deze agenda te werken klik je hier!

Tarieven privéles:
 Remy Zwager | Jascha de Goede
1 persoon 50,- per 45 minuten l 2 tot 4 personen 60,- per 45 minuten

John Schipper 
1 persoon 60,- per 45 minuten l 2 tot 4 personen 70,- per 45 minuten

Yannick Hilderink
1 persoon 65,- per 45 minuten l 2 tot 4 personen 75,- per 45 minuten

Remy Weijand | Mark Haarman
1 persoon 70,- per 45 minuten l 2 tot 4 personen 80,- per 45 minuten

Clinics:
 Tamara KruijsheerRemy Weijand | 06-51626242

John Schipper | 06-22501655

Yannick Hilderink | 06-13664381

Remy Zwager | 06-57498855

Mark Haarman | 06-46023420


Tamara Kruijsheer

golfschool@sluispolder.nl voor alle algemene vragen of inboeken van een priveles naar wens.

Swing, chip & putt!

Golfen moet je ervaren én vooral doen. Ben je op zoek naar een leuke activiteit met je bedrijf, afdeling, vriendengroep of familie? Denk dan eens aan een golfclinic.
Er zijn bij ons vele gezellige mogelijkheden om kennis te maken met golf. Van een uur les, tot een volledige middag les, plezier, eten, drinken & de par 3 baan lopen. Neem contact op met Frank van der Mark via frank@sluispolder.nl of bel 072 5111555, hij helpt graag om de goede keuze te maken. Check hier de flyer.

Clinic │ 2 uur │ 249,00
• Instructie van een PGA professional
• Drive, chip & putt uitdagingen op de driving range, de putting green en de oefenholes
• Onder leiding van de professional worden een aantal holes van de par3baan gespeeld
• Inclusief ontvangst, clubs & ballen
Voorwaarden
> Maximaal 10 personen per groep 


Par-3-clinic
 │ 3 uur │ 359,00
• Instructie van de PGA professional
• Drive, chip & putt uitdagingen op de driving range, de putting green en de oefenholes
• Na een korte pauze wordt onder leiding van de professional de par3baan gespeeld
• Inclusief ontvangst, clubs & ballen
Voorwaarden
> Maximaal 10 personen per groep 


JEUGD GEEFT TOEKOMST

Sluispolder brengt graag zo veel mogelijk jongeren aan het golfen. En daarom hebben we een speciaal tarief voor scholieren en studenten. Tijdens een leerzame en sportieve clinic worden leerlingen begeleid door een PGA professional, een gediplomeerde golfleraar. Alle materialen en ballen zijn inbegrepen voor een uitdagende les. Check hier de flyer.

Happy Hour │1 uur 
• Instructie van de PGA professional
• Drive, chip & putt uitdagingen op de driving range, de putting green en de oefenholes
• Inclusief clubs & ballen

Masterclass │ 2 uur
• Instructie van de PGA professional
• Drive, chip & putt uitdagingen op de driving range, de putting green
• Wedstrijd op de par3baan
• Inclusief clubs & ballen

Tarieven
1 uur met maximaal 12 leerlingen 125,-
2 uur met maximaal 12 leerlingen 250,-

1 uur met 13 tot 24 leerlingen 250,-
2 uur met 13 tot 24 leerlingen 500,-

1 uur met 25 tot 36 leerlingen 375,-
2 uur met 25 tot 36 leerlingen 750,-

Spelend leren golfen!

Golfen moet je ervaren én vooral doen. Bij golfschool Sluispolder & de Noordhollandse nemen wij dat heel letterlijk. Natuurlijk zijn de golflessen de basis, maar in de baan leer je het spel pas echt. Via spelen met ervaren golfers als vraagbaak, coach, marker en/of maatje doe je positieve golfervaring op terwijl je andere golfers leert kennen!

LEREN OP DE PAR 3 BAAN:

PAR 3 CLUBAVONDENntb voor 2023  5,- per keer
• Om de week een gezellige PAR 3 Competitie
• Aansluitend prijsuitreiking en bitterballen
• Leuke avond voor starters & gevorderden
• Clubs beschikbaar indien nodig
• Geen wekelijkse verplichting, kom wanneer je zin en tijd hebt
Voorwaarden
> goed humeur

LEREN OP DE 18 HOLES BAAN:

FAB Friday  │ vrijdagochtend │ va 11,50 pu
• Onder begeleiding van een coach of pro één uur holes lopen en/of
• Aansluitend één uur groepsles op diverse thema's.
• Op taart wordt getrakteerd tijdens de koffiepauze!
• Leuke en actieve damesgroep, voor starters, herintreders, gezelligheidsgolfers!
• Maandelijks 6-holes wedstrijd Best-Ball
• Geen wekelijkse verplichting, kom wanneer je zin en tijd hebt
Voorwaarden
> elke vrijdagochtend tussen 9.00 en 11.30 uur
> ladies only

Meet 2 Golf  │ maandagmiddag vanaf april│ va 30,-
• Met begeleiding van een coach 9 holes ronde lopen
• voor de 1e Qualifying-kaart!
• voor de startende of onzekere golfer of herintreder
• Zeer actieve groep, voor starters, herintreders, gezelligheidsgolfers!
Voorwaarden
> vanaf baanpermissie t/m hcp 30
> eigen materiaal en ballen

Winter Meet 2 Golf  │ zaterdagmiddag van oktober t/m maart│ va 30,-
• Met begeleiding van een coach 9 holes ronde lopen
• voor de 1e Qualifying-kaart!
• voor de startende of onzekere golfer of herintreder
• Zeer actieve groep, voor starters, herintreders, gezelligheidsgolfers!
Voorwaarden
> vanaf baanpermissie t/m hcp 30
> eigen materiaal en ballen

Gedurende het jaar organiseert de golfschool leuke activiteiten zoals een Summerschool of Masterclasses. Hieronder een voorbeeld, hou deze site & de social media kanalen in de gaten voor gave golfdagen!

Summerschool  │ 3 x 3 uur │ 199,00
• 3 daagse cursus korte spel
• intensieve training om uw korte spel een boost te geven.
• onder begeleiding van 2 PGA Golfprofessionals
Voorwaarden
> maximaal handicap 28


Welkom op Sluispolder.nl!
Cookies: niet alleen in het clubhuis, maar ook online vindt u cookies op Sluispolder. Met de cookies op de site analyseren we het verkeer op de site & zorgen dat deze voor u optimaal functioneert. Als u de cookies accepteert, klik dan akkoord. Meer weten? Dat kan natuurlijk, kijk dan hier op ons cookie beleid en de privacyverklaring.