Sluispolder golfbaan

Privacy statement 

Welkom op de site van golfbaan Sluispolder. Golfbaan Sluispolder is onderdeel van Golfbaan De Kogerdijk B.V. Gevestigd aan de Sluispolderweg 7 te Alkmaar.

BTW nummer: NL009962359B01
KvK nummer 37060283

Als bezoeker van onze website, laat je gegevens bij ons achter. We vertellen je hier graag welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en wat wij precies met deze gegevens doen.

Heb jij vragen over je gegevens? Je kunt contact met ons opnemen via email info@sluispolder.nl of telefonisch via 072-5 111 555

Dit privacybeleid geldt voor al onze verwerkingen, ook wanneer we samen met andere partijen persoonsgegevens verwerken. 

Welke persoonsgegevens verwerken we?

We verwerken je persoonsgegevens op basis van door jou verstrekte toestemming. Door gebruik te maken van onze diensten, of door een product bij ons aan te schaffen, ontstaat er een overeenkomst ter uitvoering waarvan wij gegevens van je ontvangen. Omdat je bij ons een product koopt of afneemt, verzamelen wij de volgende persoonsgegevens:


· Voor- en achternaam

· Adresgegevens

· Telefoonnummer

· E-mail adres

· IP-adres 


Waarom verzamelen we deze persoonsgegevens?

Wettelijke verplichtingen

Een aantal van onze verwerkingen zijn wettelijk verplicht om bijvoorbeeld te kunnen voldoen aan belastingverplichtingen.


Mailings en nieuwsbrieven

Als je je actief inschrijft voor onze nieuwsbrieven, sturen we je mailings met meer informatie omtrent onze producten en eventuele aanbiedingen van of samen met derden indien we dit relevant en interessant vinden voor onze doelgroep. Bij elke mailing heb je de mogelijkheid om je uit te schrijven om in de toekomst geen mailings meer te ontvangen.


Marketing

Om meer inzicht te krijgen in onze doelgroep, onze dienstverlening te verbeteren, de wensen van onze klanten in kaart te brengen en gericht te kunnen adverteren, verzamelen we gegevens zoals e-mail adressen, IP-adressen en cookie-ID’s.


Ook maken wij gebruik van de targetingmogelijkheden op Facebook en Instagram om wij gericht voor onze doelgroep te kunnen adverteren. Hiervoor verzamelen wij de ID’s op social media van onze bezoekers.


Wij geven voor marketingdoeleinden geen persoonsgegevens door aan derden zonder dat je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven.


Techniek

Om de techniek van onze website te kunnen onderhouden, worden automatische toegangslogs bijgehouden op de server van de website. Hierin staat het IP-adres en de aangevraagde pagina, zodat in geval van storing kan worden onderzocht waar en wanneer een probleem zich voordoet. 


Wanneer verzamelen wij gegevens?

Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief

We vragen dan om je mailadres. Deze gegevens gebruiken wij niet voor andere doeleinden, dan hierboven beschreven.


Wanneer je ons mailt of belt

Als je ons een mailtje stuurt, bewaren wij je mailtje in onze inbox.

Deze gegevens gebruiken wij niet voor andere doeleinden, dan hierboven beschreven. 


Beveiliging

Hoe zorgen wij voor een goede beveiliging van jouw gegevens?

· Persoonsgegevens worden vanaf de website-bezoekers naar de website uitsluitend geaccepteerd via een beveiligde verbinding
· Al onze verwerkers hanteren een beveiligde verbinding in hun communicatie met onze bezoekers
· Persoonsgegevens worden versleuteld bewaard
· Wij hebben een intern protocol voor het werken met persoonsgegevens en wachtwoorden

 

Hoe lang bewaren we je persoonsgegevens?

 

golfbaan de Kogerdijk BV h/o golfbaan Sluispolder bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Persoonsgegevens, personalia, adres etc tot uitschrijven lid op verzoek.

  

Je kunt jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door golfbaan de Kogerdijk BV h/o golfbaan Sluispolder en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je hebben in een computerbestand naar jezelf of naar een andere, door jouw genoemde organisatie, te sturen.

  

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@sluispolder.nl.

  

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jouw is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek.

  

Onze partners

 

Om onze dienstverlening optimaal uit te voeren, werken we samen met verschillende partners. Zij zijn (sub)verwerkers. Onder onze partners bevinden zich o.a.:

  1. Webstatistieken, Google Analytics
  2. Online marketing, Google Adwords
  3. Online marketing, Facebook & Instagram
  4. Webhosting, AI Hosting & Qball, de ontwikkelaar van onze website
  5. Emailnieuwsbrieven, Mailcamp
  6. Total Golf Solutions, handelend onder de namen IntoGolf, Proware, Birdy & iGolfinstructor
  7. ClubNL
  8. Bakker Groep

Met deze partijen zijn (sub)verwerkersovereenkomsten opgesteld.

 

golfbaan de Kogerdijk BV h/o golfbaan Sluispolder wijst je tevens op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 


Welkom op Sluispolder.nl!
Cookies: niet alleen in het clubhuis, maar ook online vindt u cookies op Sluispolder. Met de cookies op de site analyseren we het verkeer op de site & zorgen dat deze voor u optimaal functioneert. Als u de cookies accepteert, klik dan akkoord. Meer weten? Dat kan natuurlijk, kijk dan hier op ons cookie beleid en de privacyverklaring.